Verkkouutiset

Timo Soini: Löysä leikkauspuhe ja sillä pelottelu on pelin politiikkaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinin mukaan Suomen suunta on käännetty eikä lisäleikkauksia tarvita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kaavamaisella kamreeripolitiikalla ei menestytä. Tosiasia on, että talous kasvaa ja työttömyys vähenee. Edellisen hallituksen aikana työttömyys kasvoi yli 100 000 hengellä. Punavihreän politiikan tien tulokset olivat siinä, Timo Soini sanoo.

Hänen mukaansa kotimainen kulutuskysyntä ja investoinnit ovat avainasemassa.

– Palkansaajat saavat satojen miljoonien verohelpotukset, veroja lasketaan tuntuvasti ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 finanssikriisin. Taloudellinen toimeliaisuus ratkaisee. Paikallisen sopimisen kautta, siitä yhdessä sopien, päästään vielä parempiin tuloksiin, Soini sanoo.

Hänen mukaansa löysä leikkauspuhe ja sillä pelottelu on pelin politiikkaa.

– Jos vaatii lisää leikkauksia, on kerrottava mistä ja keneltä leikataan. Oppositio möykkää lisäleikkauksista yksilöimättä kohteita. Nämä ovat saman kolikon kaksi eri puolta, Soini sanoo.

– Suomen julkinen talous oli ajettu tärviölle. Se korjataan. Hitaasti, mutta varmasti. Kärsivällisyyttä tarvitaan, vaikka se ottaa lujille. Oppositio ei tule perumaan yhtäkään tämän hallituksen sopeutustointa. Ei yhtäkään, Soini vakuuttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)