Verkkouutiset

Lenita Toivakka: Komission työohjelma vastaa Suomen EU-politiikan tavoitteita

Euroopan komission tiistaina julkaisemassaan työohjelmassa painotetut kasvu, työllisyys ja kilpailukyky ja parempi sääntely vastaavat eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan (kok.) mukaan hyvin Suomen EU-politiikan avaintavoitteita..
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan komission tiistaina julkaisemassa ensi vuoden työohjelmassa nostetaan esiin kasvu, työllisyys ja kilpailukyky ja parempi sääntely.

Ohjelmassa on kymmenen painopistettä, jotka koskevat kasvua ja työllisyyttä, digitaalisia sisämarkkinoita, energia- ja ilmastopolitiikkaa, sisämarkkinoiden syventämistä, talous- ja rahaliittoa, vapaakauppasopimusta USA:n kanssa, oikeus- ja sisäasioita, maahanmuuttoa, ulkosuhteita ja EU:n demokraattisuutta.

Lenita Toivakan mukaan Euroopan unionissa vallitsee laaja yksimielisyys siitä, että kasvu, työllisyys ja kilpailukyky ovat etusijalla.

– Tämä näkyy vahvasti komission työohjelmassa. Se vastaa hyvin Suomen EU-politiikan avaintavoitteita. Erinomaista on myös se, että Suomen tavoite EU-lainsäädännön järkeistämisestä etenee. Se on tärkeää etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille, Toivakka toteaa tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)