Keskustan Laaninen: Hallitus voi lunastaa lupauksensa verokevennyksistä

Jos järjestöjen sopimat ratkaisut etenevät ripeästi, hallitus voi lunastaa lupauksensa verokevennyksistä eikä lisäleikkauksiin tarvitse mennä, sanoo keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen.

  • LKS 20150420 - Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen vieraili Ylen aamu-tv:ssä Helsingissä varhain maanantaiaamuna 20. huhtikuuta 2015. Neljän suurimman puolueen puoluesihteerit puivat sunnuntaisten eduskuntavaalien tulosta Yleisradion haastattelussa. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

    Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen.

    ()

Timo Laanisen mukaan nyt on otettu ratkaiseva askel talouden suunnan kääntämiseksi.

– Tähän ratkaisuun vaadittiin lujaa johtajuutta ja sitkeyttä. Juha Sipilän (kesk.) hallitus ei antanut takaiskuista huolimatta missään vaiheessa periksi suomalaisen työn kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävän ratkaisun aikaansaamiseksi, keskustan puoluesihteeri kehuu.

Myös työmarkkinajärjestöt ansaitsevat Laanisen mukaan kiitoksen sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen Suomen suunnan kääntämiseksi.

– Ne saivat lopulta aikaan sopimuksen, jota voi hyvällä syyllä luonnehtia historialliseksi. Työssä käyvät ojentavat tämän sopimuksen myötä kättä niille, jotka ovat tällä hetkellä työtä vailla. Tämä keskiviikko on toivon päivä kaikille suomalaisille, sanoo Laaninen.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.