Verkkouutiset

Keskustan Laaninen: Hallitus voi lunastaa lupauksensa verokevennyksistä

Jos järjestöjen sopimat ratkaisut etenevät ripeästi, hallitus voi lunastaa lupauksensa verokevennyksistä eikä lisäleikkauksiin tarvitse mennä, sanoo keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Laanisen mukaan nyt on otettu ratkaiseva askel talouden suunnan kääntämiseksi.

– Tähän ratkaisuun vaadittiin lujaa johtajuutta ja sitkeyttä. Juha Sipilän (kesk.) hallitus ei antanut takaiskuista huolimatta missään vaiheessa periksi suomalaisen työn kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävän ratkaisun aikaansaamiseksi, keskustan puoluesihteeri kehuu.

Myös työmarkkinajärjestöt ansaitsevat Laanisen mukaan kiitoksen sitoutumisesta yhteiseen tavoitteeseen Suomen suunnan kääntämiseksi.

– Ne saivat lopulta aikaan sopimuksen, jota voi hyvällä syyllä luonnehtia historialliseksi. Työssä käyvät ojentavat tämän sopimuksen myötä kättä niille, jotka ovat tällä hetkellä työtä vailla. Tämä keskiviikko on toivon päivä kaikille suomalaisille, sanoo Laaninen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)