Verkkouutiset

Timo Soini: Päätös eläkeiän nostosta tarvitaan

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo Verkkouutisille toivovansa työmarkkinajärjestöjen pääsevän asiasta yhteisymmärrykseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mielestä eläkeikää tulisi nostaa Suomessa. Hänestä olisi hyvä, että työmarkkinajärjestöt pääsisivät asiasta yhteisymmärrykseen.

– Se on huono asia, että hallitus on ulkoistanut tämän eläkeratkaisun, mutta itse päätöshän (eläkeiän nostosta) tarvitaan, Soini kommentoi asiaa Verkkouutisille perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksen yhteydessä Vantaalla.

Soini arvostelee kuitenkin eläkeuudistuksen toimintatapaa. Hänestä eläkeiän nostosta olisi hyvä päättää yhdessä kolmikantaisesti niin, että ”hallitus ja eduskuntakin ovat mukana”.

– Me olemme sellaisessa liemessä tässä maassa talouden suhteen, että nyt näitä rakenteellisia uudistuksia tarvitaan, kiteyttää Soini.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)