Verkkouutiset

Teollisuuden Palkansaajat: Työsuhdeturvaan on tehtävä lisäpanostuksia

Teollisuuden Palkansaajat TP vaatii työsuhdeturvan nostamista Suomessa Ruotsin ja Saksan tasolle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kevätkokoukseen Kirkkonummelle kokoontunut TP pitää hallituksen asettamaa tavoitetta tuottavuuden nostamisesta viidellä prosentilla oikeana Suomen kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Keinot tavoitteen saavuttamiseksi ovat TP:n mielestä kuitenkin pahasti hukassa.

– Yhtälö on järjetön. Hallitus on päättänyt leikata osaamistalouden perusteista kovalla kädellä. Puhutaan täyden viikkotyöajan pidentämisestä, vaikka tämän tuottavuushyödyt ovat hyvin kyseenalaisia. Samalla työttömyysluvut ovat pilvissä ja vajaatyöllistettyjä runsaasti. Ei Suomen uutta menestystarinaa näin rakenneta, TP:n puheenjohtaja Jorma Malinen (sd.) toteaa tiedotteessaan.

TP:n mukaan tuottavuus vaatii noustakseen henkilöstön kokeman epävarmuuden vähentämistä, joten palkansaajien työsuhdeturvaan on tehtävä lisäpanostuksia. TP vaatii työsuhdeturvan nostamista keskeisten vertailumaiden Ruotsin ja Saksan tasolle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)