Verkkouutiset

”Eläkeuudistuksessa on eräs piirre jota ei ole huomioitu julkisuudessa”

Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes muistuttaa, että eläkkeitä ei leikata edes ensi vuoden alussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ensi vuoden alussa voimaan tulevassa eläkeuudistuksessa Suvi-Anne Siimeksen mukaan on eräs piirre, jota ei hänen mukaansa ole ollenkaan huomioitu julkisessa keskustelussa.

Tämä piirre on se, että ensi vuoden alussa ei leikata jo maksussa olevia eläkkeitä eikä ennen uudistuksen voimaantuloa kertyneitä eläkeoikeuksia.

– Miksi tähän pitäisi kiinnittää huomiota? Siksi, että se on erittäin iso ja tärkeä arvovalinta tilanteessa, jossa liki kaikkien muiden väestöryhmien etuja heikennetään ensi vuonna tavalla tai toisella, Siimes kirjoittaa blogissaan Telan sivuilla.

Kyseessä on hänen mukaansa yhdessä vanhusten hoivamenojen kanssa erittäin iso julkisten menojen uudelleenkohdennus muilta ikäryhmiltä ikääntyneemmälle väestölle.

– Näin tapahtuu sekä ensi vuonna että myös pidemmällä tulevaisuudessa, hän muistuttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)