Kokoomuksen Susanna Koski: "Vihdoinkin, Tenhola"

Kansanedustaja Susanna Koski (kok.) on tyytyväinen, että Maaseutuviraston ylijohtaja Leena Tenholan asema Maaseutuviraston ylijohtajana päättyy vuoden lopussa.

  • LKS 20160205 Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski eduskunnan suullisella kyselytunnilla 4. helmikuuta 2016. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Susanna Koski.

    ()

Susanna Koski on kyseenalaistanut jo viime syksystä saakka Leena Tenholan aseman Maaseutuviraston johdossa. Nyt myös maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.) on tullut Kosken kanssa samaan lopputulokseen.

– Tänään on merkittävä päivä suomalaisen maatalouden kannalta. Satapäinen joukko maanviljelijöitä traktoreineen on täyttänyt Senaatintorin, vaatinut Tenholan eroa ja oman elinkeinonsa arvostusta, Koski painottaa.

Maatalousmaksatukset siirretään heti uuden hankejohtajan vastuulle.

– Tenhola kyseenalaisti ammattitaitoni, kun kritisoin jo syksyllä Mavin ja Tenholan toimintaa. Nyt kuitenkin on todistettu, että työni viljelijöiden puolesta ei ole ollut turhaa, Koski sanoo.

Lue myös: Maaseutuvirasto ministeriön ohjaukseen – viljelijätukien maksatukset pois ylijohtajalta

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.