Verkkouutiset

Akateemiset yrittäjät ja Muotikaupan liitto Suomen Yrittäjien toimialajärjestöiksi.

Suomen Yrittäjien hallitus on hyväksynyt Akateemiset yrittäjät ja Muotikaupan liiton toimialajärjestöikseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Akateemiset yrittäjät -yhteisjärjestön ovat perustaneet Tekniikan akateemiset, Suomen Ekonomit, Suomen Lakimiesliitto ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut. Järjestön tarkoitus on edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä.

– Viime aikoina monet ovat syyttäneet ammattiliittoja kyvyttömyydestä uusiutua. Kehitämme kuitenkin jatkuvasti palvelujamme ja toimintaamme muuttuvan työelämän mukana. Uusi järjestö ja yhteistyö Suomen Yrittäjien kanssa ovat erinomainen esimerkki siitä, Akateemiset yrittäjien puheenjohtaja Joel Salminen kertoo.

Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujalan mukaan entistä useampi korkeakoulutettu näkee yrittäjyyden houkuttelevan uravaihtoehtona, ja moni myös vuorottelee palkkatyön ja yrittäjyyden välillä.

– Uuden toimialajärjestön kautta Suomen Yrittäjien toiminnan piiriin saadaan merkittävä määrä akateemisesti koulutettuja yrittäjiä. Jäsenyys täydentää myös hyvin opiskelijatoimintaamme, Kujala arvioi.

Muotikaupan liitto puolestaan kehittää muodin vähittäiskaupan toimintaedellytyksiä, ylläpitää alan yhteistyöverkostoa ja vaikuttaa yhteiskunnallisiin päätöksiin ja lainsäädäntöön. Liiton varsinaisia jäseniä ovat jalkineiden, vaatetuksen ja tekstiilien sekä muoti- ja pukeutumisalan parissa toimivat vähittäiskauppaa harjoittavat yritykset.

Suomen yrittäjillä on yhteensä 62 toimialajärjestöä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)