Alexander Stubb LM:lle: Uudeksi puoluesihteeriksi haetaan vakaumuksellista kokoomuslaista

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kertoi lauantaina Lännen Medialle, että kokoomuksen puoluesihteeriksi etsitään kokoomuskentän hyvin tuntevaa henkilöä.

  • LKS 20160116 Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb vieraili Tammisaaressa Kokoomuksen kiertueella 16. tammikuuta 2016 ja kommentoi puoluesihteerin vaihdosta. Puoluesihteerinä reilun vuoden työskennellyt Minna Arve ilmoitti siirtyvänsä Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. LEHTIKUVA Martti Kainulainen

    Alexander Stubb.

    ()

Kokoomuksen puoluevaltuusto valitsee uuden puoluesihteerin 13. helmikuuta nykyisen puoluesihteeri Minna Arven siirtyessä Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Alexander Stubbin mukaan henkilöä ei ole vielä löytynyt, mutta vaihtoehtoja on jo kartoitettu. Stubb sai kuulla Arven työpaikan vaihdoksesta vuoden alussa.

– Minun suosikkini on henkilö, joka on vakaumuksellinen kokoomuslainen. Tuntee meidän kentän, jolla on intohimoa, poltetta ja paloa tehdä kokoomuksesta maan suurin puolue ja saada Suomi uudestaan nousuun. Aivan varmasti nämä mitat täyttävä henkilö löytyy, Stubb totesi Turun Sanomissa julkaistussa haastattelussa

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.