Verkkouutiset

Yllätysanalyysi: tämän ”unohdetun kansan” löytäminen on Stubbin salaisuus

Kristillisdemokraattien puoluesihteerin mielestä Alexander Stubbin ja kokoomuksen kannatuksen kasvun syy on selvä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattien Asmo Maanselkä kirjoittaa Uuden Suomen Puheenvuorossa otsikolla Stubb löysi unohdetun kansan.

Puoluesihteerin mukaan kokoomuksen Alexander Stubbin linjasta ei vielä ole pitkää näyttöä eikä minihallitusneuvotteluissa tehty poliittista historiaa. Miksi sitten kokoomuksen kannatus on ohittanut keskustan ja imee elinvoimaa muista puolueista, jota poliitikot ovat ihmetelleet?

”Asia on helpompi kuin saattaa arvata. Stubb on persoonallaan löytänyt suomalaisen unohdetun kansan. Nuoret ja nuorekkaat aikuiset. Kuka heistä puhuu?”, Asmo Maanselkä kirjoittaa.

”Stubbia on haukuttu epäpoliittisesta kielenkäytöstä, liiasta urheilullisuudesta ja liian leveästä hymystä. Pitäisi olla elämästä riutunut ja vakava jos on pääministeriksi päässyt”, hän ihmettelee.

Maanselän mielestä ”kaikki muut puolueet keskittyvät vetoamaan eläkeläisiin, keskiluokkaisiin perheisiin tai teollisuusduunareihin kapulakielellä. Nuorista usein puhutaan vain syrjäytyneiden nuorten näkökulmasta”.

”Stubb on itse lupaus menestymisestä, johon on helppoa samaistua. Triathlonistin värihousut ja leveä hymy voi vaikuttaa paljon enemmän kuin parin euron lupaaminen tietylle ihmisryhmälle”, puoluesihteeri kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)