Verkkouutiset

Alexander Stubb avaa puheenjohtajakampanjan ensi maanantaina

Toiselle kaudelle kokoomuksen puheenjohtajaksi pyrkivä Alexander Stubb avaa puheenjohtajakampanjansa ensi viikon maanantaina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Alexander Stubb järjestää kampanjan avaustilaisuuden heti vapun jälkeen maanantaina Espoossa. Stubbin kampanjapäälliköksi ryhtyvä imatralainen entinen kansanedustaja Anu Urpalainen tiedotti perjantaina kampanjan avauksesta.

– Minä kannatan puheenjohtajaksi Alexander Stubbia. Alex on vienyt puoluetta eteenpäin erityisesti avoimuuden ja kaikkien osallistamisen näkökulmista. Alexin johtama joukkue vei kokoomuksen hallitukseen ja on puolustanut arvopohjaamme päätöksenteossa sitkeästi ja paljon saavuttaen, Urpalainen perustelee tukeaan Stubbille.

– Hän on tehnyt valtiovarainministerinä päätöksiä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Alexin tähtäin puheenjohtajana on selvä. Uudistuva kokoomus ja uudistuva Suomi, Alexin aloittama työ on kesken, se on vietävä maaliin. Siksi toimin Alexin toisena kampanjapäällikkönä puheenjohtajakisassa, Urpalainen jatkaa.

Kokoomuksen puoluekokous kokoontuu 10.–12. kesäkuuta Lappeenrannassa ja valitsee samalla puolueelle puheenjohtajan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Stubb on ehdolla jatkokaudelle. Kansanedustaja Elina Lepomäki on myös asettunut puheenjohtajaehdokkaaksi.

Sisäministeri Petteri Orpo totesi perjantaina Verkkouutisille harkitsevansa vakavasti puheenjohtajaehdokkuutta. Aiemmin myös kansanedustaja Hjallis Harkimo on sanonut harkitsevansa ehdokkuutta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)