Verkkouutiset

RKP:n Joakim Strand: Puolueiden tai kielen keinotekoinen ylikorostaminen on vanhanaikaista

Kansanedustajan mukaan puolueita ja ilmiöitä seurataan tänä päivänä vasen-oikea -akselin sijaan taaksepäin-eteenpäin -akselilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen kansanedustaja Joakim Strand kertoo nauttivansa eduskunnassa eniten siitä, kun eri puolueiden hyvien kollegoiden kanssa kulisseissa pystyy edistämään seudulle ja Suomelle tärkeitä hankkeita.

”Eduskunnan televisioitu kyselytunti vanhanaikaisine syyttelyineen antaa usein huonon – mutta onneksi pääosin väärän – kuvan päätöksentekokulttuurista”, Strand arvioi mielipidekirjoituksessaan sanomalehti Pohjalaisessa.

Strandin mukaan politiikka on joukkuepeliä joka tasolla. Puolueiden tai kielen keinotekoista ylikorostamista hän pitää vanhanaikaisena. Ranskan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella äänimagneetti (Emmanuel) Macron vahvisti hänen mukaansa sen tosiasian, että perinteisen puoluepolitiikan aika on ohi.

”Ennen ihmiset seurasivat puolueita ja ilmiöitä akselilla oikea–vasen. Tänä päivänä seurataan kehittäjiä ja verkostojen strategisen energian suuntaa akselilla taaksepäin–eteenpäin.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)