Verkkouutiset

PS:n Sampo Terho vastaa Timo Harakalle: Miltä momentilta olemme antaneet rahaa Kreikalle?

Nykyhallitus ei ole antanut senttiäkään uutta rahaa Kreikalle, sanoo perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– SDP oli päättämässä EVM-sopimuksen hyväksymisestä kesäkuussa 2012. Suomi menetti tuon sopimuksen takia mahdollisuuden päättää kansallisella tasolla, annetaanko kriisimaalle lisälainoitusta EVM:n kautta vai ei, muistuttaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho.

Hän toteaa, että nykyhallitus ei ole antanut senttiäkään uutta rahaa Kreikalle.

– Jos (Timo) Harakka (sd.) väittää muuta, niin hän voisi osoittaa miltä budjetin momentilta rahat ovat menneet. Kreikkaan lähtee SDP:n vakausmekanismille viime vaalikaudella antamia rahoja, sanoo Terho.

Hän toteaa, että perussuomalaiset ja koko nykyinen hallitus olivat viime kesänä Kreikan euroeron kannalla.

– Suomen kanta ei saanut tukea muulta euroryhmältä. SDP eurohuumassa muiden tuolloisten hallituspuolueiden mukana antoi Suomen veto-oikeuden pois, EVM-päätökset tehdään nyt tarvittaessa määräenemmistöllä. Näiden historiallisten päätösten surullisista seurauksista kärsimme nyt, Terho sanoo.

Hänen mukaansa perussuomalaiset on aina vastustanut eurokriisin yhteisvastuullista hoitoa ja vastustamme edelleen.

Lue myös: SDP:n Timo Harakka syyttää Timo Soinia Kreikka-palturista

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)