Verkkouutiset

Timo Soinilta tukea kahdelle kansanedustajalle – ”Jumalan hulluja”

Ulkoministeri kritisoi Mika Niikon ja Antero Laukkasen osakseen saamaa kohtelua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini arvioi, että kansanedustajat Mika Niikko (ps.) ja Antero Laukkanen (kd.) taistelevat oikeaksi tuntemiensa asioiden puolesta ja saavat osakseen ylimielistä kohtelua. Hän nimittää heitä ”vihreiden kauhukaksariksi” ja ”myönteisessä mielessä Jumalan hulluiksi”.

– Minä olen vaan saanut tarpeekseni siitä vinosta hymyistä ja elitistisestä nenänvarttapitkin katselusta, jota Antero ja Mika saavat osakseen, Soini sanoo blogissaan.

Hänen mukaansa Laukkanen ja Niikko ovat nähneet leipäjonoja muuallakin kuin televisiossa, eivätkä ole ihmisiä auttaessaan jääneet viranomaistoiminnan varaan.

– Onhan se kamalaa, että perinteisiä arvoja kannattavilla miehillä on sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sydän. Se ei sovi punavihreän pataliberaaliin arvomaailmaan. Se ahdistaa.

Soinin esille nostamista kansanedustajista Mika Niikko on saanut osakseen julkisuutta muun muassa valtion tukeman ruoka-avun voimakkaasta kohdentumisesta Samaria-nimiselle järjestölle. Antero Laukkanen taas on esimerkiksi arvostellut kohuttuakin Opetushallituksen tasa-arvo -opasta.

Soini kehottaa kirjoituksessaan kansanedustajia olemaan oma itsensä ja lupaa tukea heitä ymmärryksensä mukaan.

– Minä tiedän jo kokemuksesta, että helpolla ette pääse.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)