Verkkouutiset

Timo Soini puolueensa gallupromahduksesta: ”Duunarimiehiltä tuli varoitus”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo Helsingin Sanomissa, että puolueen kannatuksen lasku selittyy kilpailukykypaketilla ja työelämää koskevilla pakkolaeilla, joita oppositiossa muun muassa SDP on vastustanut.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Siirtymä demareihin on niin ilmiselvä, että duunarimiehiltä tuli varoitus, Timo Soini sanoo.

Ylen Taloustutkimuksella teettämässä mittauksessa perussuomalaiset menetti kannatustaan syys–lokakuussa yli neljä prosenttiyksikköä verrattuna kuukauden takaiseen.

Puolueen kannatus putosi lähes kolmanneksella 10,7 prosenttiin. Huhtikuun eduskuntavaaleista perussuomalaiset ovat menettäneet kannatustaan peräti seitsemän prosenttiyksikköä.

Soini ei usko, että turvapaikanhakijoiden määrän kova kasvu on vaikuttanut perussuomalaisten kannatukseen, koska maahanmuuttopolitiikan takia kannattajat eivät hänen mukaansa siirtyisi SDP:n taakse.

Soinin mukaan perussuomalaisten ei ole edelleenkään syytä kutsua puoluetta koolle päättämään hallituksessa jatkamisesta, kuten puolueen kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on vaatinut.

Soinin mukaan puolueen eduskuntaryhmä on yhtenäinen.

– Ei meillä ole eduskuntaryhmässä mitään kapinaa, hän sanoo lehdessä.

Lue myös:

Ylen gallup: Kesk 21,7, Sdp 18,3, Kok 18,0, Vihr 12,7, PS 10,7

Shokkigallup paikkoina: PS menettäisi 17 kansanedustajaa

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)