Verkkouutiset

Timo Soini haluaa systeemibyrokratian juurimista

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää jätevesiasetusta malliesimerkkinä kotimaisesta kohtuuttomuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan Suomen ”säädösviidakko kaipaa ja vaatii perkaamista”. Hänen mukaansa on hyvä, että keskusta on käynyt byrokratiatalkoisiin.

”Tähtisadetikkujen ikärajalla näpertelemisen sijasta tarvitsemme systeemibyrokratian juurimista”, Soini toteaa tiedotteessaan.

Soinin mielestä maaseudun jätevesiasetus on malliesimerkki kohtuuttomuudesta.

”Aika usein tämän sortin puuhailu johtaa jälkensä Euroopan Unioniin. Tätä hölmöilyä ei voi kipata Euroopan Unionin syyksi. Tämä on kotimaista kohtuuttomuutta. Läpimätää asetusta on paikkailtu muutamilla poikkeusjärjestelyillä. Oikeus ja kohtuus ei voi olla poikkeusjärjestelyjen varassa”, hän kirjoittaa.

Perussuomalaiset haluavat Soinin mukaan kumota jätevesiasetuksen ja nostavat asian esiin vaalitaistelussa.

”Tämä ikävä asia yritetään peitellä vihreän veran alle, sitä emme hyväksy. Ihmisten elämää ei pidä hankaloittaa kohtuuttomalla lainsäädännöllä, joka aiheuttaa järjettömän suuria kustannuksia. Mikä ei ole kohtuus, ei saata olla laki. Ei edes asetus”, Soini toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)