Verkkouutiset

Sauli Niinistön kannattajakorttikeräyksen viimeinen viikko käynnissä

Sauli Niinistön virallisten kannattajakorttien keräystä on jäljellä vajaa viikko. Muutamia yksittäisiä keräystapahtumia on vielä syyskuun alussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valitsijayhdistyksen asiamiehen Heikki A. Ollilan mukaan korttien keräys on sujunut vauhdikkaasti ympäri Suomen.

– Eniten on yllättänyt se, kuinka paljon suomalaiset ovat halunneet lähteä itse ja omatoimisesti mukaan järjestämään keräyksiä. Into on ollut kova, keräystapahtumia on ollut useampi sata ja pysyviäkin pisteitä yli sata, hän kertoo.

Korttikeräyksen jälkeen ympäri Suomen olevia kortteja aletaan kerätä kasaan eri maakunnista sekä ulkomailta. Tämän jälkeen korttimäärän kokonaisuus lasketaan.

Kampanjapäällikkö Pete Pokkisen mukaan virallisten kannattajakorttien kokonaismäärä kerrotaan maanantaina 25. syyskuuta. Siihen mennessä odotetaan, että kortit ovat ehtineet palautua laskentaa varten. Tiedot julkaistaan Sauli Niinistön kansanliikkeen nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

– Kerromme kokonaismäärän kerralla syyskuun lopulla. Virallisesti Helsingin vaalipiirilautakunta ottaa vastaan ehdokashakemuksen ja kannattajakortit vasta myöhemmin syksyllä, mutta haluamme laskea määrän ensin itse, Pokkinen kertoo.

Pokkisen mukaan vaalityöhön on myös ilmoittautunut vapaaehtoiseksi kymmeniä tuhansia ihmisiä internetin kautta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)