Verkkouutiset

”SDP:n vaikuttajat eivät halua perussuomalaisten kanssa marjaan”

SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin katsoo, että puoluesihteeri Antton Rönnholm tulkitsee oikein SDP:n tuntoja mahdollisesta hallitusyhteistyöstä perussuomalaisten kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo ihmettelivät Antton Rönnholmin kielteistä kantaa hallitusyhteistyöstä perussuomalaisten kanssa.

– SDP:n vaikuttajat eivät halua perussuomalaisten herrojen kanssa marjaan. Tämä on melko yleinen näkemys puolueen sisällä, Sanna Marin sanoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa perussuomalaiset unohtivat hallitusvastuussa vaalilupauksensa ja köyhän kansan asian ennätyksellisen nopeasti.

– Lisäksi Soini on ollut toistuvasti täysin kyvytön tai haluton kitkemään rasistiset ulostulot puolueestaan. Tuomioita tulee, mutta Soini on hiljaa, Marin sanoo.

Lännen Media kartoitti tammikuussa SDP:n puolueaktiivien näkemyksiä seuraavan hallituksen kokoonpanosta. Kyselyn perusteella vain 1,9 prosenttia SDP:n vaikuttajista olisi valmis ottamaan perussuomalaiset hallituskumppaniksi vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)