Suomenmaa: Keskusta valitsemassa jo presidenttiehdokasta

Keskustan työvaliokunta esittää puoluehallitukselle, että puolue valitsisi presidenttiehdokkaan vuoden 2018 vaaleihin jo kesäkuun puoluekokouksessaan, kertoo Suomenmaa.

  • LKS 20130401 - Keskustan ilmapalloja yleisötapahtumassa Vantaalla Tikkurilan Prisman aulassa lauantaina 5. helmikuuta, 2011. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

    Päättämällä asiasta kesäkuussa, keskusta välttyisi järjestämästä ylimääräistä puoluekokousta.

    ()

Keskusta välttyisi näin järjestämästä ylimääräistä puoluekokousta presidenttiehdokkaan valitsemista varten. Puoluehallitus päättää asiasta 31. maaliskuuta.

Presidenttiehdokaskilpaan ei vielä ole ilmoittautunut halukkaita. Puheenjohtaja Juha Sipilä ei kuitenkaan ole käytettävissä.

Ehdokasspekulaatiossa on pyörinyt lukuisia keskustapoliitikkoja, muun muassa Matti Vanhanen, Olli Rehn, Esko Aho, Anneli Jäätteenmäki, Mari Kiviniemi, Seppo Kääriäinen ja Mauri Pekkarinen.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.