Verkkouutiset

”Ympäristöhallinto ei ole Suomessa paisunut”

Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtajan mukaan ympäristöpuolella ei ole juurikaan turhia normeja. Vaaleissa selviää hänen mukaansa, kuinka vihamielinen tai luontoa kunnioittava eduskunta Suomeen saadaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkavan mukaan ympäristöhallinto ei ole Suomessa paisunut, eikä ympäristöpuolella ole juurikaan turhia normeja. Luonnon suojelemiseksi tehtyjä lakeja tarvitaan hänen mukaansa, koska ilman toimivaa luontoa ei ole toimivaa taloutta tai hyvinvointia millään muullakaan alalla.

– Normeja löytyy purettavaksi ihan muilta hallinnonaloilta, Sulkava sanoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa kevään eduskuntavaaleissa ratkeaa ehkä huomaamatta, kuinka vihamielinen tai luontoa kunnioittava eduskunta maahamme saadaan. Hän kehottaa mediaa esittämään ehdokkaille kysymyksiä näiden luontokannoista.

– Jos äänestäjä ei tiedä ehdokkaan ympäristökantoja, niin hän ei voi äänestää luontomyönteisyyden perusteella, vaikka se olisi äänestäjälle kuinka tärkeää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)