Verkkouutiset

Kansanedustaja kertoo keskittyvänsä seurakuntavaaleihin

Sosialidemokraattien pitkäaikaisen kansanedustajan Jouko Skinnarin mielestä hallitus kaatuu sisäisiin erimielisyyksiin jos on kaatuakseen. Hän aikoo keskittyä seurakuntavaaleihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Jouko Skinnarin (sd.) mukaan hallitus sinnittelee eteenpäin. Hänen mielestään on löydetty hyvä työrytmi, eikä hallitus kaadu oppositioon tai äänestyksiin.

”Pääministeri tulkitsee, minkä hän katsoo epäluottamukseksi hallitukselle. Sitä ei tee oppositio. Hallitus kaatuu sisäisiin erimielisyyksiin, jos on kaatuakseen”, Skinnari kirjoittaa blogissaan.

Aineksia on Skinnarin mielestä vaikka kuinka, mutta yhdenkään hallituspuolueen etu eivät ole ennenaikaiset vaalit. Sitä eivät hänen mukaansa halua pääministeri Alexander Stubb, eikä valtionvarainministeri Antti Rinne.

Skinnari kertoo itse keskittyvänsä seurakuntavaaleihin, missä läpimenemistä hän pitäisi oikein hyvänä isänpäivän lahjana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)