Verkkouutiset

Simon Elo HS:lle: Haluamme olla keskiluokan verokapina

Uusi vaihtoehto haluaa keventää pieni- ja keskituloisten verotusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Oleellista on se, että työn verotusta voidaan pieni- ja keskituloisilta keventää, ja sitä kautta edistää työllisyyttä. Linjamme puolueena on, että haluamme olla keskiluokan verokapina, Uuden vaihtoehdon eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo sanoo Helsingin Sanomille.

Viime aikoina keskustelussa ollut kotihoidon tuen lyhentäminen ei Elolle kuitenkaan sovi. Asia on kynnyskysymys. Myöskään tuen rahallisen määrän pienentäminen ei sovi.

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto muodostaa myöhemmin Sininen tulevaisuus -puolueen.

Mielipidemittaukset eivät ole suosineet Elon uutta puoluetta. Kannatus on heilunut viimeisimmissä mittauksissa alle prosentin ja 2,5 prosentin välillä. Perussuomalaisten kannatus on heinäkuussa ollut 6,3 ja 8,1 prosentin välillä.

Elon mukaan puolue haluaa tehdä pesäeroa Jussi Halla-ahon johtamiin perussuomalaisiin ja sanoutua täysin irti rasismista. Halla-ahon takana on hänen mukaansa äärimmäistä maahanmuuttopolitiikkaa ajavia ihmisiä.

Simon Elo myöntää, että uuden puolueen alku on hankala. Millään puolueella ei koskaan ole ollut hänen mukaansa kuitenkaan näin hyvää lähtöasetelmaa. Uudella vaihtoehdolla on viisi ministerinsalkkua ja 19 kansanedustajaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)