Verkkouutiset

”Keskusta tarjoaa eurosikaa säkissä”

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo ei lämpene keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen tarjoukselle liittyä liberaaliryhmä ALDE:en.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen ehdottaa Suomenmaa-lehdessä, että perussuomalaiset siirtyisi europarlamentissa keskustan ja ruotsalaisen kansanpuolueen ALDE-ryhmään.

– Hyvä, että Väyrysellä on sydäntä myöntää ALDE:n olevan erittäin liberaali ja liittovaltiohenkinen. Jos ALDE on keskustalaisille niin vastenmielinen, milloin keskusta lähtee ALDE:sta kuin tikka pöntöstä, Simon Elo kysyy?

Elon mielestä Väyrynen esittää äänien toivossa olevansa EU-kriittinen, vaikka esittelevänä ministerinä äänesti Lissabonin sopimuksen puolesta, mikä oli unionille merkittävä askel kohti liittovaltiota.

– Väyrysen siunauksella keskusta on myös pysynyt liittovaltiomyönteisessä ALDE:ssa, vaikka puolueella oli Matti Vanhasen puheenjohtajakaudella mahdollisuus siirtyä muualle, Elo muistelee.

– Paavo Väyrysen ei pidä antaa vedättää. Keskusta tarjoaa eurosikaa säkissä: Väyryselle annettu ääni on samalla ääni Olli Rehnille, jonka eurolinjasta kenelläkään ei ole epäselvyyttä, Simon Elo sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)