Verkkouutiset

SDP:n Lindtman Sipilän työelämäpuheista: ”Uutta työreformia pukkaa”

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtman ihmettelee keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän tapaa lähteä määräilemään työelämän uudistamisessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Keskustalla on pitkä ja kyseenalainen historia työelämäkysymyksissä. Ensin oli Esko Ahon työreformi, sitten Matti Vanhanen lähti hiihtelemään Rukan hangille. Nyt (Juha) Sipilä hiihtelee samaa latua kutsumalla kokoon sekä puolueet, työmarkkinaosapuolet, yrittäjät ja MTK:n, Antti Lindtman latelee tiedotteessaan.

Sipilä esitti Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa perjantaina, että työelämän muutoksista sovitaan jo ennen uuden hallituksen muodostamista.

– Kukahan tässä menettelyssä on hallituksen sopijaosapuolena, Lindtman kysyy?

Hän sanoo olevansa Sipilän kanssa yhtä mieltä siitä, että Suomen tulevaisuuden kannalta vahva konsensus on yksi keskeinen tekijä, mutta menettelytavalla on tässä asiassa väliä.

– Sipilä haluaa tuoda puolivalmiiseen pöytään esimerkiksi palkkauskysymykset, koeajan pidennykset ja työeläkemaksun alennukset. Kyllä tästä pahimmillaan aikamoisen sopan aikaan saisi Sipilän suunnitelmalla, Lindtman arvioi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)