Verkkouutiset

”SDP on keskeisesti vastuussa Suomen talous-, työttömyys- ja velkaongelmien kärjistymisestä”

Keskustan kansanedustaja Antti Rantakangas perää SDP:ltä vaihtoehtoa, sillä vastakkainasettelu ja pelottelu eivät enää riitä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Antti Rantakankaan mukaan viimeistään Ylen uusin puoluekannatus velvoittaa SDP:n esittämään uskottavan vaihtoehdon hallituksen politiikalle.

– Mikä on SDP:n vaihtoehto Suomen kilpailukyvyn parantamiseksi? Miten SDP loisi Suomeen työpaikkoja? Miten SDP lopettaisi maamme velaksi elämisen? Miten SDP uudistaisi Suomea verrattuna hallituksen kärkihankkeisiin?, Rantakangas kyselee.

– Tähän saakka SDP:n linjana on ollut vain vastakkainasettelu, pelottelu ja ”ei” kaikille hallituksen tekemille päätöksille. Se ei enää riitä, hän jatkaa.

Rantakangas muistuttaa, että vielä eduskuntavaaleissa silloinen valtiovarainministeripuolue esitti miljardien eurojen menosäästöjen tekemistä.

– Nyt SDP kuitenkin torjuu kaikki menosäästöt ja päinvastoin esittää yli 700 miljoonan euron menolisäyksiä.

Rantakangas toteaa SDP:n olevan myös keskeisesti vastuussa siitä, että Suomen talous-, työttömyys- ja velkaongelmat ovat kärjistyneet.

– Sillä oli viime vaalikaudella kaikki keskeiset salkut valtiovarainministeristä työministeriin Suomen talouden ja työllisyyden kohentamiseksi, mutta kaikki jäi tekemättä ja vaalikausi päättyi kaaokseen, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)