Verkkouutiset

SDP:n Wallin syyttää perussuomalaisia täydellisestä takinkäännöstä

Suomi hyväksyi Itämeren laivaliikenteen typpipäästöjen kiristämisen. Teollisuudelle päätöksestä aiheutuu kustannusten nousua, toteaa SDP:n kansanedustaja Harry Wallin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Harry Wallinin mukaan perussuomalaiset tekivät asiassa täydellisen takinkäännöksen, sillä puolue on aiemmin puhunut voimakkaasti teollisuuden lisäkustannuksia vastaan.

– Päätöksen seurauksena teollisuutta lähtee Suomesta ja työttömyys lisääntyy, hän uskoo.

– Perussuomalaiset unohtivat taas aiemmat puheensa. Puolue on ollut niin keskittynyt työntekijöiden etujen heikentämiseen, että heiltä pääsi unohtumaan suomalaisen työn edunvalvonta kansainvälisissä pöydissä. Tämä on petos, Wallin sanoo.

Perussuomalaisten talouspoliittisessa ohjelmassa todetaan, että pääosin Suomen talouden perusta on tuhottu kansallisilla päätöksillä, kuten erilaisilla viherveroilla.

– Lisäksi Perussuomalaisten nykyinen ministeri Jari Lindström uhosi kyselytunnilla 13.9.2012 rikkidirektiiviä vastaan toteamalla, että yrityksissä johto erotetaan, jos se ei toimi yrityksen etujen mukaisesti, Wallin muisteloi.

Hänen mielestään perussuomalaiset ovat omilla toimillaan tuhoamassa Suomen talouden perustaa.

– Kysymys kuuluu, ovatko perussuomalaiset edelleen sitä mieltä, että johto on erotettava, jos se ei toimi etujen mukaisesti, Wallin kysyy.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)