Verkkouutiset

SDP:n Salosen mielestä gallupit pakottavat hallituksen linjanmuutokseen

Kansanedustaja, SDP:n eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja Kristiina Salonen on sitä mieltä, että gallupit pakottavat hallituksen linjanmuutokseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristiina Salosen mielestä viimeisimmät gallupit osoittavat selkeästi, etteivät keskustaa, kokoomusta ja perussuomalaisia äänestäneet antaneet mandaattia hallituksen nyt harjoittamalle linjalle.

– Pistääkin miettimään, kuinka paljon porvarihallituksen kannatuksen on vielä laskettava, että se myöntää linjansa olevan virheellinen, hän sanoo.

– Pakkolait ja yleisen ilmapiirin epävarmuus huolettavat laajasti kansalaisia. Moni kokee turvattomuutta. Suurin syy on jatkuvien negatiivisten päätösten tulva, joka saa kyseenalaistamaan oman ja perheen tulevaisuuden, sanoo Salonen.

Hänen mukaansa hallituksen linja heikentää talouskasvun ja osaamisen edellytyksiä ja on erittäin tuhoisaa lasten ja nuorten tulevaisuuden kannalta. Vakavin epäkohta hallituksen linjassa on, että se lisää kansalaisten eriarvoisuutta.

– Hallituksella on mahdollisuus linjanmuutokseen jo nyt keväällä kehysriihen yhteydessä. Nyt olisi aika oikeudenmukaisuusteoille jo ihan yhteiskuntarauhankin nimissä, vaatii Salonen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)