Verkkouutiset

Tältä näyttää Sveitsin moottorisahaiskijä – oli tyytymätön vakuutusyhtiöön

Sveitsin Schaffhausenissa viittä moottorisahalla haavoittanut tekijä on edelleen vapaalla jalalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sveitsin syyttäjälaitos vahvisti maanantaina iltapäivällä, että mottorisahalla CSS-sairasvakuutusyhtiön tiloissa viittä henkilöä haavoittanut mies hyökkäsi tarkoituksellisesti haavoitettuja henkilöitä vastaan.

Yksi on loukkaantunut vakavasti, mutta ei ole kuolemanvaarassa. Sairaalaan leikkaukseen kiidätetty uhri on CSS:n työntekijä.

Poliisi vahvisti tiedotustilaisuudessa, että teko on yhteydessä vakuutukseen. Kyse on tekijän suhteesta vakuutusyhtiöön.

Poliisin mukaan tekijä pakeni paikalta valkoisella VW Caddy -autolla.

Poliisi etsii edelleen miestä. Pakoauto on löydetty, mutta mies on edelleen vapaalla jalalla. Noin 120 poliisia osallistuu etsintöihin.

Poliisi varoittaa, että mies voi olla vaarallinen. Hän saattaa olla edelleen aseistettu moottorisahalla ja mahdollisesti myös muilla aseilla.

Schaffhausen sijaitsee pohjoisessa Sveitsissä aivan Saksan rajalla. Siksi on poliisin mukaan mahdollista, että mies on paennut Saksan puolelle.

Syyttäjälaitoksen mukaan kyse oli 51-vuotiaasta Franz Wrousis -nimisestä sveitsiläismiehestä, joka asustelee Schaffhausenin lähistöllä metsissä. Miehellä ei ole pysyvää asuinpaikkaa.

Mies on poliisille entuudestaan tuttu aselakien rikkomisesta.

Poliisin mukaan kyse ei ole terroristi-iskusta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)