Verkkouutiset

”Tuemme Orpoa puheenjohtajaksi” – kokoomuksen nuorisojohtajilta tuki

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov ja Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Marianna Kupias tukevat Petteri Orpoa kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kokoomuksen tulee olla kaikessa tekemisessään vahva tulevaisuus- ja sivistyspuolue. Uskon vakaasti siihen, että Petteri [Orpo] on sitoutunut tekemään politiikkaa, jossa panostetaan tulevaisuuteen ja nuoriin sukupolviin. Orpon johdolla kokoomuksella on mahdollisuus palauttaa maineensa Suomen johtavana sivistyspuolueena, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Marianna Kupias toteaa.

– Vaikeina taloudellisina aikoina tarvitaan vastuullisia asiapoliitikkoja. Petteri Orpo on kansanedustajana, eduskuntaryhmän puheenjohtajana ja ministerinä toimiessaan osoittanut vahvaa asiantuntemusta kaikilla keskeisillä politiikan sektoreilla. Uskon myös, että Petterin johdolla Kokoomus pystyy uudistumaan vallassa ollessaan. Petteri on oikea henkilö johtamaan aatteellista korjausvelkaansa umpeen kurovaa kokoomusta, Kokoomusnuorten Daniel Sazonov linjaa.

Liittojen puheenjohtajat kertovat puolueen järjestökoneen kasvatteina arvostavansa sitä, että Orpo ”kulkenut koko kokoomuspolun nuorisotoiminnasta ministeriksi saakka”.

– Petteri jos kuka tuntee Kokoomuksen kuin omat taskunsa. Kokoomuskentän ja paikallistason työn vahvaa osaamista tarvitaan erityisesti nyt, kun kokoomus tähtää johtavan kuntapuolueen aseman uusimiseen ensi kevään vaaleissa, kokoomuksen nuorisojohtajat toteavat yhdessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)