Verkkouutiset

Kokoomuksen ryhmäjohtaja Tujusen lähdöstä: ”Onhan se iso asia”

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Arto Satosen mielestä Taru Tujunen on ollut kokoomukselle "mittaamattoman arvokas".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Arto Satosen mukaan Taru Tujusen päätös olla hakematta jatkokautta kokoomuksen puoluesihteerinä on kokoomukselle ”iso asia”.

– Taru on ollut Suomen menestynein puoluesihteeri ylivoimaisesti. Hän on ollut kokoomukselle mittaamattoman arvokas järjestötyön vetäjänä ja kampanjoiden rakentajana. Hän on osannut myös erinomaisesti tuoda vaikeita asioita kansan kielelle, kiittelee Satonen.

Tujusen siirtymisestä viestintätoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtajaksi lokakuun alussa tiedotettiin tänään. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kauppalehti.

Satonen myöntää yllättyneensä Tujusen lähdöstä. Samalla hän ymmärtää kuitenkin Tujusen ratkaisua:

– Kun tätä vähän aikaa pureskelee ja asettaa siihen perspektiiviin, että Taru on ollut puoluesihteerinä kahdeksan vuotta, onhan se tietysti näin hektisessä ja jatkuvaa ideointia vaativassa tehtävässä kohtuullisen pitkä aika, Satonen pohtii.

Satosen mukaan on ilman muuta selvää, että Tujunen olisi valittu uudelle kaudelle, jos hän vain itse olisi ollut tähän halukas.

Satonen ei halua lähteä spekuloimaan Tujusen seuraajalla:

– Täytyy sanoa, että en osaa siihen sanoa yhtään mitään. Tämä on ennen kaikkea puolueen puheenjohtajan, puoluehallituksen ja puoluevaltuuston asia eikä ensisijaisesti eduskuntaryhmän asia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)