Sari Multala jää äitiysvapaalle eduskunnasta

Kokoomuksen kansanedustajan Sari Multalan vauvan laskettu aika on huhtikuun lopussa.

  • LKS 20160202 Kokoomuksen kansanedustaja Sari Multala (oik.) esittelee vauvamasua RKP:n Mikaela Nylanderille ja Eva Biaudetille (edessä) 2. helmikuuta 2016 eduskunnassa, jossa äänestettiin puhemiehen ja kahden varapuhemiehen vaaleissa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

    Sari Multala oikealla.

    ()

Kansanedustaja Sari Multala (kok.) jättää äitiysvapaan ajaksi paikkansa sivistysvaliokunnassa ja lakivaliokunnassa. Valiokuntiin valitaan uudet jäsenet. Täysistuntoihin Multala osallistuu jaksamisensa mukaan vielä huhtikuussa.

– Lapsen syntymän jälkeen osallistun istuntoihin ja äänestyksiin mahdollisuuksieni mukaan. Pyrin vanhempainvapaani aikanakin olemaan tavoitettavissa ja seuraan aktiivisesti eduskunnan työskentelyä. Ensisijaisesti aion kuitenkin keskittyä huolehtimaan lapsistamme, Multala kertoo.

Kansanedustajilla on oikeus normaaleihin perhevapaisiin, kuten äitiysvapaaseen ja vanhempainvapaaseen. Multala arvioi jatkavansa täysipäiväistä eduskuntatyöskentelyä viimeistään tammikuussa 2017.

Multala odottaa toista lastaan.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.