Verkkouutiset

Grahn-Laasonen ja Paatero vannoivat ministerinvalansa

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö nimitti Sanni Grahn-Laasosen (kok.) ja Sirpa Paateron (sd.) hallituksen uusiksi ministereiksi perjantaina presidentin esittelyssä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sauli Niinistö määräsi valtiotieteiden maisteri, kansanedustaja Sanni Grahn-Laasosen uudeksi ympäristöministeriksi ja valtioneuvoston jäseneksi sekä ehkäisevän päihdetyön ohjaaja, kansanedustaja Sirpa Paateron kehitysministeriksi sekä omistajaohjauksesta vastaavaksi ministeriksi ja valtioneuvoston jäseneksi.

Paatero ja Grahn-Laasonen vannoivat istunnossa virka- ja tuomarinvalan.

Samalla presidentti vapautti pyynnöstä Pekka Haaviston (vihr.) sekä Ville Niinistön (vihr.) valtioneuvoston jäsenyyksistä ja ministerin tehtävistä.

Presidentti teki lisäksi ministeri Jan Vapaavuoren (kok.), ministeri Päivi Räsäsen (kd.) ja ministeri Carl Haglundin (r.) toimialaan liittyvät muutokset. Valtioneuvosto päätti istunnossaan 26. syyskuuta siirtää valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolle kuuluvat asiat valtiovarainministeri Antti Rinteen (sd.) käsiteltäväksi. Opetus- ja kulttuuriministeriön liikunta-asiat siirtyvät puolustusministeri Haglundille ja valtiovarainministeriön tulliasiat ministeri Räsäselle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)