Verkkouutiset

Sanna Lauslahti ehdolle kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kansanedustaja Sanna Lauslahti asettuu ehdolle kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Espoon Kokoomuksen hallitus on päättänyt esittää kansanedustaja, hallintotieteiden tohtori Sanna Lauslahtea kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Lauslahti ilmoittaa asettuvansa ehdolle tehtävään.

Lauslahti on espoolainen toisen kauden kansanedustaja. Hän on eduskunnan sivistysvaliokunnan ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen. Ennen kansanedustajan tehtävää hän on työskennellyt liike-elämässä asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Lauslahti haluaa vahvistaa puolueen kenttäväen mahdollisuuksia osallistua sekä puolueen poliittiseen valmisteluun ja kannanmuodostukseen että syvällisempään arvokeskusteluun. Lisäksi hän haluaa vahvistaa puoluevaltuuston vaikuttajaroolia ja kehittää puoluevaltuuston työskentelytapoja.

– Puolueen johtamisessa on otettava huomioon puolueen koko aatteellinen skaala ja maan eri osien erilaiset näkökulmat. Juuri tässä on kokoomuksen vahvuus. Haluan olla osa sellaista puoluejohtoa, joka kuuntelee kenttää ja antaa aatteemme eri suuntauksille tilaa kukoistaa, Lauslahti sanoo.

Lauslahti oli ehdolla puoluevaltuuston puheenjohtajaksi myös kaksi vuotta sitten Rovaniemen puoluekokouksessa.

Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi ei ole asettunut vielä muita ehdokkaita. Puoluevaltuustoa johtaa nykyisin Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)