Verkkouutiset

”On ollut erittäin lyhytnäköistä supistaa Suomen lähetystöverkkoa”

Kokoomuksen kansanedustaja Pertti Salolainen ei ymmärrä kehitysministeri Sirpa Paateron kielteistä kantaa kehitysapurahojen suuntaamisesta maan lähetystöverkon turvaamiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolaisen (kok.) mielestä on ollut erittäin lyhytnäköistä supistaa Suomen lähetystöverkkoa.

”Se vaikeuttaa kehitysyhteistyövarojen suuntaamista ja Suomen vientiponnistuksia maailmalla”, Salolainen sanoo tiedotteessaan.

Hän ihmettelee kehitysministeri Sirpa Paateron (sd.) kritiikkiä varojen siirtämisestä kehitysavusta lähetystöverkon turvaamiseen. Salolaisen mukaan ulkoasiainvaliokunta on vuosia taistellut Suomen lähetystöjen puolesta ja nyt ollaan saamassa tähän edes pieni apu.

”Miljardiluokan kehitysyhteistyövaroista pari miljoonaa ei vaikuta mitään Suomen toimintaan mutta lähetystöjen ylläpitämiseen se on välttämätöntä.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)