Verkkouutiset

Sdp:n Rinne Ylelle: Markkinaehtoisuuden lisääntyminen kurittaa tavallista kansalaista

Antti Rinteen mukaan sosialidemokraattien esittämä vaihtoehto hallituksen politiikalle on saanut vastakaikua ja ihmisille on avautunut se, ettei perussuomalaiset olekaan työväenpuolue.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosialidemokraattien puheenjohtajan Antti Rinteen mukaan puolue on onnistunut oppositiopolitiikassaan ja viimeisimmät gallupluvut ovat kohtuullisen oikeita, kertoo Yle.

Hänen arvionsa mukaan hallituksen toiminta on herättänyt ihmiset ajattelemaan.

– Nyt näyttää siltä, että Sdp:n esittämä vaihtoehto hallituksen politiikalle on saanut vastakaikua toreilla, turuilla ja työpaikoilla.

Rinteen mukaan ihmisille on paljastunut myös se, että perussuomalaiset ovat työväenpuolueen sijaan populistinen liike, jossa vaalivoitto saavutettiin ihmisiä huijaamalla.

– Nyt ihmisille on paljastunut puolueen todellinen luonne hallituspolitiikassa ja silmät ovat avautuneet.

Yhteiskunnassa on Antti Rinteen mukaan tapahtumassa suuri muutos, joka tarkoittaa markkinaehtoisuuden lisääntymistä Suomessa. Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ja varsinkin liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) ulostulot ovat hänen mukaansa esimerkkejä siitä, mitä tuleman pitää. Hallitus käyttää Rinteen mukaan vaaleissa saamansa voimaa todella voimakkaasti ja härskisti.

– Suomesta ollaan rakentamassa vapaan markkinatalouden mallimaata, joka sortaa tavallista kansalaista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)