Verkkouutiset

Antti Rinne hakisi uutta vientiä megatrendeistä

Sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinteen mielestä Suomen uusi vienti löytyy maailman megatrendeistä. Avainasemassa uuden kasvun rakentamisessa ovat hänen mukaansa investoinnit ja kotimarkkinat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosialidemokraattien puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinteen mukaan Suomen uusi vienti, niin teollisuudessa kuin palveluissa, löytyy maailman megatrendeistä kuten kaupungistumisesta, väestön ikääntymisestä, teknologian kehityksestä sekä ilmastonmuutoksen ja ympäristöongelmien torjunnasta.

– Näiden megatrendien varaan voimme rakentaa, yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyöllä, ennennäkemättömän menestyksekästä elinkeinotoimintaa ja uutta työtä, Rinne sanoo tiedotteessaan.

Avainasemassa uuden kasvun rakentamisessa ovat hänen mukaansa investoinnit, mutta myös kotimarkkinoiden toiminta. Kasvun saavuttaminen vaatii Rinteen mukaan reilua tulonjakoa myös kotimarkkinoilla. Samalla kustannusten kasvua on vientisektorilla hillittävä.

– Kotimarkkinoiden toiminnassa tärkein elementti ovat työmarkkinat – siksi tarvitsemme työmarkkinaratkaisun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)