Verkkouutiset

Kaleva: Antti Rinne lupaa Oululle tukea

Valtiovarainministeri Antti Rinne lupaa nopeaa tukea irtisanomisista kärsivälle Oululle. Hänen mukaansa ratkaisut löytyvät vielä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.) lupaa Oululle nopeaa ja konkreettista tukea, kertoo Kaleva. Rinteen mukaan tärkeintä on nyt irtisanottavien nopea työllistäminen.

Microsoft on ilmoittanut lakkauttavansa Oulun toimipisteen ja Broadcom toimintansa Suomessa. Ouluun näistä on kohdistumassa yhteensä noin 930 työpaikkaa.

Uusia työllistäjiä Ouluun ei etsitä Rinteen mukaan ainoastaan ict-alalta, vaan tarkoituksena on synnyttää kaikkia mahdollisia työpaikkoja. Konkreettisista toimista ei vielä ole tietoa. Asiasta on tarkoitus Rinteen mukaan tiedottaa elokuussa työministeri Lauri Ihalaisen (sd.) vieraillessa Oulussa.

Ratkaisua etsimässä ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Pohjois-Pohjanmaan liitto ja ely-keskus. Rinne lupaa ratkaisujen löytyvän. Hänen mukaansa ”kaikki tehdään mitä vain pystytään tekemään”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)