Verkkouutiset

Metsäkonealan työntekijät: Seitsemän vuoden vastaantulo keskitetyissä palkkaratkaisuissa saa riittää

Teollisuusliiton tulevat avaukset palkkamallista on otettava työnantajaleirissä vakavasti vastaan, vaativat metsäkonealan työntekijät.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Metsäkonealan ja puutavaraterminaalien työntekijät olivat Puuliiton mukaan yhtä mieltä tulevista palkkaneuvotteluista viime lauantaina järjestetyssä metsäkonealan valtakunnallisessa kokouksessa Imatralla.

”Seitsemän vuoden vastaantulo keskitetyissä palkkaratkaisuissa saa riittää. Liittokohtaiset metsäkonealan palkkaneuvottelut vuoden 2018 alussa ovat kaikkien metsäkonealalla ja puutavaraterminaaleissa ahertavien työntekijöiden yhteinen toive”, kokouksen kannanotossa todetaan.

”Teollisuusliiton tulevat avaukset palkkamallista on otettava työnantajaleirissä vakavasti vastaan. Vientiteollisuuden palkkakehityksellä tulee olemaan merkittävä asema tulevaisuuden työehtosopimuksien palkankorotustasoa määriteltäessä.”

Puuliitto kertoo tiedotteessaan lisäksi, että uuden Teollisuusliiton syntyminen Puuliiton, Team Teollisuusalojen ammattiliiton ja Metalliliiton fuusion tuloksena on kaikkien metsäkonealalla ja puutavaraterminaaleissa työskentelevien mieleen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)