Perussuomalaiset: Tämä on historiallinen saavutus

Hallitus hyväksyy työmarkkinajärjestöjen neuvottelutuloksen, joka parantaa merkittävästi Suomen työllisyyttä, kilpailukykyä ja taloustilannetta. Perussuomalaiset on tulokseen tyytyväisiä.

  • LKS 20160203 Perussuomalaisten Sampo Terho valtiopäivien avajaisissa Finlandia-talossa Helsingissä 3. helmikuuta 2016. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

    Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho.

    ()

– Tämä on historiallinen saavutus. Olemme erittäin iloisia, että työmarkkinaosapuolet sopivat paketista, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sanoo.

Hänen mielestään sopimuksessa on suuri määrä positiivisia elementtejä.

– Hallituksen kustannuskilpailukykypakettiin – opposition sanoin pakkolakeihin – verrattuna työmarkkinaosapuolten työkalupakki on huomattavasti laajempi. Se näkyy nyt ja myös tästä eteenpäin. Suomeen syntyy kymmeniä tuhansia uusia työpaikkoja. Työrauha säilyy. Kustannuskilpailukyky paranee. Nämä ovat isoja asioita jokaisen suomalaiset kannalta, Terho luettelee.

Hänen mukaansa sopimus vahvistaa suomalaista sopimisyhteiskuntaa, ja sillä on merkittävä rooli taloutemme kääntämisessä takaisin kasvu-uralle.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.