Verkkouutiset

Perussuomalaiset: Tämä on historiallinen saavutus

Hallitus hyväksyy työmarkkinajärjestöjen neuvottelutuloksen, joka parantaa merkittävästi Suomen työllisyyttä, kilpailukykyä ja taloustilannetta. Perussuomalaiset on tulokseen tyytyväisiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Tämä on historiallinen saavutus. Olemme erittäin iloisia, että työmarkkinaosapuolet sopivat paketista, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sanoo.

Hänen mielestään sopimuksessa on suuri määrä positiivisia elementtejä.

– Hallituksen kustannuskilpailukykypakettiin – opposition sanoin pakkolakeihin – verrattuna työmarkkinaosapuolten työkalupakki on huomattavasti laajempi. Se näkyy nyt ja myös tästä eteenpäin. Suomeen syntyy kymmeniä tuhansia uusia työpaikkoja. Työrauha säilyy. Kustannuskilpailukyky paranee. Nämä ovat isoja asioita jokaisen suomalaiset kannalta, Terho luettelee.

Hänen mukaansa sopimus vahvistaa suomalaista sopimisyhteiskuntaa, ja sillä on merkittävä rooli taloutemme kääntämisessä takaisin kasvu-uralle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)