Verkkouutiset

PS-puoluesihteeri teilaa nyt SDP:n vaaliohjelman: Kylmää kyytiä ja kikkailua

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo teilaa nyt SDP:n vaaliohjelman. Torstaina kyytiä sai keskusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Riikka Slunga-Poutsalon mukaan SDP ei uskalla tunnustaa tosiasioita.

– Sen vastuulliseksi väittämä politiikka on ajanut Suomen kuilun partaalle. Taloutemme katastrofaalista tilaa ja teollisuuden kilpailukykyä ei korjata vanhoilla opeilla. Rupsahtanutta taloutta ei meikkaamalla pelasteta. Tarvitaan uudenlaista näkemystä ja rohkeaa politiikkaa. Irtisanotuille, lomautetuille ja yt -neuvottelujen varjossa eläville teollisuusduunareille SDP:n eilispäivän talous- ja työllisyyslinjaukset olivat karmea pettymys, hän sanoo.

Slunga-Poutsalon mukaan SDP:n talous- ja työllisyystiekartta ei ole oikea suunta Suomelle.

– Sen noudattaminen johtaisi taloutemme vain entistä syvemmälle suohon. Puheenjohtaja (Antti) Rinteen (sd.) ja työministeri (Lauri) Ihalaisen (sd.) esitykset olisivat kenties voineet toimia kuumimman noususuhdanteen aikaan vuosina 2006–2008, hän sanoo.

Perussuomalaisten puoluesihteerin mielestä SDP:n esittämillä talous- ja työllisyyslinjauksilla ei korjata teollisuuden kustannuskilpailukykyä eikä liiemmin tasapainoteta valtiontaloutta.

– Investointi-ilmapiirin on radikaalisti parannuttava. Siihen voidaan vaikuttaa tehokkaimmin sekä veropolitiikalla että säätelyä radikaalisti vähentämällä. SDP markkinoi nyt pienyrittäjien alv-rajan nostamista omana uutena talouden- ja työllisyyden käynnistämispyöränä.

Hän muistuttaa, että SDP on koko vaalikauden väkevästi torjunut esitykset pienyrittäjien alv-rajan nostamisesta jokaisessa budjettikäsittelyssä täysin populistisena vaateena.

– Kun SDP:n suklaat olivat happamia yrittäjien suissa, niin nyt kelpaa perussuomalaisten esittämä pienyrittäjien alv- raja nostoesitys. On syytä oikeutetusti epäillä tätäkin SDP:n esitystä puhtaaksi vaalikikaksi, koska heillä olisi ollut valta tehdä jo kolme vuotta sitten pienyrittäjien alv-rajan nosto, Slunga-Poutsalo sanoo.

Teollisuuden kilpailukykyä voidaan Slunga-Poutsalon mukaan olennaisesti parantaa yksinkertaisesti leikkaamalla viherverot alkuun EU:n minimitasoon.

Lue myös: Puoluesihteeri: Perussuomalaiset ei lähde keskustan vaaliohjelmaan perustuville sokkotreffeille

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)