Verkkouutiset

Perussuomalaisten Riikka Slunga-Poutsalo hakee jatkokautta

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo hakee jatkokautta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Jäsenistömme on ymmärrettävästi pettynyt kuntavaalien tuloksesta. Torituntuma oli parempi kuin aikoihin, ehdokashankinnan aikana tehty työ hitsasi kenttäämme poikkeuksellisella tavalla yhteen. Toriteltoilla ja niiden reunamilla ei näissä vaaleissa juurikaan keskenään riidelty vaan puhallettiin yhteiseen hiileen. Kenttä olisi työllään ja asenteellaan ansainnut paremman tuloksen, Riikka Slunga-Poutsalo kirjoittaa blogissaan.

Hänen mukaansa viimeisen neljän vuoden aikana puoluetoimistolla on kehitetty kaikki ne työkalut, mitkä puoluekokouksessa 2013 lupasin kentän avuksi.

– Enää kaksi asiaa puuttuu ja uskon niiden olevan avaimet seuraavan 2 vuoden onnistumiseen. Osaamistason nosto ja intohimo politiikan tekemiseen.

Slunga-Poutsalon mukaan tiedottamisella, kotisivuilla, käyntikorttipohjilla, toritavaroilla saati sääntömuutoksilla ei ole mitään pohjaa jos poliittinen intohimo puuttuu.

– Silloin jää puuttumaan myös politiikan sisältö ja äänestäjät eivät koe saavansa sitä mitä ovat tilanneet. Puolue voi olla äänestäjilleen vaihtoehto myös hallituspuolueena, kun intohimo näkyy ja tuntuu.

Slunga-Poutsalo muistuttaa, että seuraavan kahden vuoden aikana on neljät isot vaalit.

– Presidentinvaalikampanja alkaa jo ehkä puoluekokouksesta ja maakuntavaalien ehdokasasettelu alkaa viimeistään heinäkuussa, muutaman viikon kuluttua kokouksesta. Koko puheenjohtajisto tulee näillä näkymillä vaihtumaan. Hallitustyöskentely ja kärkiteemat uusiutuvat juuri vaalien alla, hän sanoo.

– Nyt ei ole aika heittää kirvestä kaivoon. Periksi ei anneta. Jos jäsenemme niin haluavat, olen käytettävissä puoluesihteerin tehtävään kesäkuussa, Slunga-Poutsalo kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)