Perussuomalaiset ministerit esittävät ulkomaisille kuljetusyrittäjille vinjettimaksua

Perussuomalaiset ministerit esittävät vinjettimaksun käyttöönottoa ulkomaisille kuljetusyrittäjille mahdollisimman pikaisesti.

  • LKS 20151127 Vuosaaren satama 26. tammikuuta 2015. LEHTIKUVA Jussi Nukari

    Rekkoja Vuosaaren satamassa.

    ()

– Siitä saatavat tulot tulee ohjata teiden kunnossapitoon ja suomalaisten työpaikkojen luomiseen, vaati perussuomalaisten ministeriryhmä.

Ministeriryhmän mielestä suomalainen kuljetusyrittäjä on joutunut jo tarpeeksi kärsimään EU-byrokratian ja kabotaasiliikenteen puristuksessa.

– Vinjettimaksu, jolla tienkäyttäjä ostaa tietyksi ajaksi oikeuden käyttää tieverkkoa, parantaisi huomattavasti nykytilannetta, jossa kotimainen yrittäjä ei pysty kilpailemaan Itä-Euroopasta tulevien kuljettajien kanssa.

Perussuomalaisten ministeriryhmään kuuluvat ulkoministeri Timo Soini, puolustusministeri Jussi Niinistö, oikeus- ja työministeri Jari Lindström sekä sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.