Perussuomalaiset Metsähallituslaista: Kansalaisia pyrittiin "valistamaan" varsin värikkäillä väitteillä

Metsähallituslain eduskuntakäsittelyn aikana kansalaisia pyrittiin "valistamaan" opposition suunnalta varsin monimuotoisilla ja värikkäillä väitteillä, ihmettelevät maa- ja metsätalousvaliokunnan perussuomalaiset jäsenet.

  • LKS 20151020 - Perussuomalaisten Timo Soini (vas.) ja Reijo Hongisto saapuvat eduskunnan täysistuntoon Helsingissä 20. lokakuuta 2015. Täysistunnossa käytiin tiistaina ajankohtaiskeskustelu ulkopolitiikasta.
 LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Perussuomalaisten Timo Soini (vas.) ja Reijo Hongisto.

    ()

– Eriskummallisimmat näistä väitteistä kohdistuivat juuri kansallisomaisuuteen eli maamme metsiin, järviin ja pohjavesiin sekä niiden väitettyihin myynteihin ulkomaalaisten käsiin, toteavat maa- ja metsätalousvaliokunnan perussuomalaiset jäsenet Reijo Hongisto, Teuvo Hakkarainen ja Kari Kulmala.

Heidän mukaansa valiokunnan tekemästä päätöksestä käy selvästi ilmi se, että maamme kansallisomaisuus eli maat ja metsät – mukaan lukien pohjavedet – pysyvät jatkossakin tiukasti kotimaisissa käsissä.

– Tähän linjaukseen voidaan olla aidosti tyytyväisiä, toteaa valiokunnan varapuheenjohtaja Reijo Hongisto.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.