Verkkouutiset

PS:n puoluesihteeri: Maatalousyrittäjien noustava kapinaan EU-byrokraattia vastaan

Maataloutemme ahdinko on seurausta EU:n maatalouspolitiikasta, sanoo perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Koko unionin alueelle on rakennettu yhtäläinen maatalouspolitiikka, jota on noudatettava Välimereltä Inarin järvelle. Byrokraattien alttarille on uhrattu unionin pohjoisten alueiden kansallinen huoltovarmuus. Menneen ajan EU-vetoisella byrokraattisella holhoamisella on rakennettu kallis, jäykkä ja mammuttimainen tarkastusbyrokratia, hän sanoo.

Riikka Slunga-Poutsalon mielestä yhtäläiset elintarvikesäännöstöt aiheuttavat ainoastaan ylimääräisiä kuluja suomalaisille maatalousyrittäjille.

– Kylmäketjusäännökset suomalaiseen ilmastossa ovat EU-ajattelutavan älyttömyyden huipentuma, korosti puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

Hänen mukaansa suomalaisten maatalousyrittäjien kustannuskilpakyvyn kohentamiseksi perussuomaliset tulevat normipurkutalkoissa vaatimaan turhien EU-säännösten ja kontrollien purkamisia kansallisilla päätöksillä.

(Juha) Sipilän hallitus ei saa antaa maataloustilojen mennä vasaran alle vedoten EU-säätelystä aiheutuviin tietokonevirheisiin. Maatalousyrittäjälle on maksettava tukirahat välittömästi ja mahdolliset tukien oikaisut voidaan tehdä tulevilla kasvukausilla. Nyt on ”kontrollifriikkien” joustettava, koska suomalaiset pankinjohtajat eivät suostu joustamaan velkojen lyhennysohjelmissa.

Slunga-Poutsalon mukaan suomalaisen maatalouden tulevaisuus turvataan vasta, kun maatalous on vapautettu sekä unionin että Eviran ikeestä.

– Maatalousyrittäjien on nyt noustava kapinaan EU-byrokraattia vastaan. Tässä kapinaliikkeessä ovat perussuomalaiset varmasti maatalousyrittäjien tukena, sanoo Slunga-Poutsalo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)