Verkkouutiset

Simon Elo: Junckerin asema on kyseenalaistettava

Kansanedustaja Simon Elon (ps.) mielestä EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker asema on käynyt kyseenalaiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jean-Claude Juncker sanoi maanantaina, että valtioiden rajat ovat ”huonoin keksintö ikinä” ja Euroopan pitäisi avata kaikki rajansa.

– Kun Suomella on tällaisia ystäviä, mihin tarvitsemme vihollisia, ihmettelee Simon Elo tiedotteessaan.

Hän toteaa, että EU-komission puheenjohtajan lausunto tulee tilanteessa, jossa kansalaiset ovat huolissaan turvallisuudestaan Ranskan, Saksan ja Belgian terrori-iskujen jälkeen. Osa terroristeista tuli Eurooppaan turvapaikanhakijoiden joukossa.

– EU on antanut ymmärtää haluavansa huolehtia yhteisistä ulkorajoista, mutta nyt Juncker vetää maton kaikkien jäsenmaiden alta, katsoo Elo.

Simon Elon mielestä Britannian päätös erota EU:sta ja Junckerin unionin yhtenäisyyttä heikentävät lausunnot antavat vahvan syyn kyseenalaistaa hänen asemansa EU-komission puheenjohtajana.

– Jäsenmaiden johtajien on vakuutettava julkisesti, että Junckerin ajatukset ovat vain hänen yksityisajatteluaan. Euroopan maiden rajaturvallisuudesta on huolehdittava määrätietoisesti, vaatii Elo

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)