Verkkouutiset

Perussuomalaisten työmies ryöpyttää mediaa – moni ”koki tilaisuutensa tulleen”

Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen arvostelee mediaa perussuomalaisten mustamaalauksesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen arvostelee mediaa kansanedustaja Olli Immosen (ps.) tapauksen käsittelyssä.

”Kun tapaus Immonen tuli julkisuuteen, moni politiikassa ja mediassa toimiva koki tilaisuutensa tulleen. Perussuomalaisia kohtaan masinoidut vihanpuheet saavuttivat nopeasti käsittämättömät mittasuhteet. Eikä loppua tälle ole näkyvissä”, Putkonen katsoo tiedotteessaan.

Putkosen mielestä puolueen ilmoitus siitä, että tapaus Immonen käsitellään puolueen sääntöjen mukaisesti eduskuntaryhmässä, olisi ”luullut riittävän”.

”On erittäin valitettavaa, että Yle ja muut tiedotusvälineet ovat jatkaneet määrätietoisesti puolueemme mustamaalaamista. Kun nämä vihapuheita ylläpitävät tahot eivät pystyneet estämään perussuomalaisten vaalimenestystä ja hallitusvastuuseen nousua, niin nyt yritetään mitä ihmeellisimmillä syillä kammeta meitä pois hallituksesta”, Putkonen kirjoittaa.

Immonen kirjoitti perjantain ja lauantain vastaisena yönä Facebookissa unelmoivansa ”vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ruma kupla jossa vastustajamme elävät tulee varsin pian halkeamaan miljoonaksi pieneksi palaksi. Elämämme kietoutuvat yhteen hyvin ankarina aikoina. Nämä päivät jättävät ikuisesti jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on voimakas usko kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän”.

Immonen oli julkaissut kirjoituksensa englanniksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)