Verkkouutiset

Postin työriitaan haetaan sovintoesitystä lähipäivinä

Postialan työehtosopimusriidan sovittelu jatkuu sunnuntaina, valtakunnansovittelija yrittää luoda edellytyksiä sovintoesitykselle lähipäivinä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoi perjantaina myöhään iltapäivällä, että postialan työehtosopimusriidan sovittelu jatkuu sunnuntaina kello 12.

– Pitkä matka ratkaisuun, mutta nyt vakava yritys saada edellytykset sovintoesitykselle kasaan lähipäivinä, Helle toteaa Twitter-viestissään.

Helle arvioi Ylen mukaan iltapäivällä, että hän antaa sovintoesityksen kiistassa jo lähipäivinä. Hänen mukaansa nyt täytyy tehdä kaikki mahdollinen, että kiista saataisiin ratkaistua, koska ei ole yhdenkään osapuolen etu, että kiista jatkuu.

Posti kertoi perjantaina, että talkootyöläiset alkavat työskennellä lakkoon kuulumattoman henkilöstön apuna.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n tiedottaja Juha Pöyry tuomitsee Aamulehden mukaan jyrkästi urheilu- ja harrasteseurojen talkootyön. Hänestä on törkeää ja häikäilemätöntä toimintaa johdolta vetää nuoria keskelle isoa työmarkkinakiistaa.

Hänen mielestään voisi kysyä myös urheiluseurojen jäseniltä, tietävätkö he, millaisessa ahdingossa postin työntekijät ovat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)