Verkkouutiset

Piraattipuoluetta harmittaa pienpuolueen imago

Piraattipuolue valitsi sunnuntaina puoluekokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen 33-vuotiaan Tapani Karvisen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaksivuotiselle kaudelle valittu Tapani Karvinen haastoi istuvan puheenjohtaja Harri Kivistön. Tiukka äänestys päättyi Karvisen hyväksi äänin 33-29. Kivistö jatkaa puoluehallituksen varsinaisena jäsenenä.

Karvinen on viestintään suuntautunut datanomi ja kansalaisaktiivi, joka on toiminut Varsinais-Suomen Piraattien puheenjohtajana.

– Piraattipuolueen ongelma jo pitkään on ollut aiheetta pienpuolueen imago, tässä meillä on paljon kehitettävää. Nytkin jo 4000 jäsenen tietoyhteiskunta-aiheita parhaiten ymmärtävä puolue on ehdottoman tarpeellinen Suomen poliittisessa kentässä, sanoi Karvinen valintansa jälkeen.

– Jatkossa tuomme terävämmin esiin kehittyvän tietoyhteiskunnan tarjoamia mahdollisuuksia niin demokratialle, oppimiselle kuin myös taloudelle. Kyse on yhteiskunnan kehittämisestä mielekkäämmäksi, vähemmän byrokraattiseksi ja yksilöä huomioivaksi, Karvinen sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)