Verkkouutiset

Uutta yhtiömuotoa ehdotetaan: Kahden vuoden vapautus veroista, maksuista ja sääntelystä

Raptori-yhtyeestä tunnetuksi tullut startup-yrittäjä Jufo Peltomaa ehdottaa Suomeen uudenlaista yhtiömuotoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

RKP:n ehdokkaana eduskuntaan pyrkivä Jufo Peltomaa kuvailee tiedotteessaan itseään ”maastamuuttokriittiseksi startup-ehdokkaaksi”.

Hänen mielestään nykyisessä talouskriisissä startupit ovat Suomen ainoa toivo.

”Talouden kickstarttaamiseksi haluan muodostaa Suomeen uuden yhtiömuodon nimeltä Oys, eli Oy Startup. Se vapauttaa startupit ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi veroista, sotuista, sääntelystä ja raportoinnista”, Peltomaa ehdottaa.

Muun muassa Hybrid Graphics ja ZenRobotics yhtiöt perustanut Peltomaa aikoo edistää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta demokratiassa digitaalisin keinoin.

”Jos ja kun tulen valituksi eduskuntaan, jokainen minun rekisteröidyssä kannatusjoukossani oleva saa mobiiliapplikaation, jonka avulla voi pysyä minuun yhteydessä koko kauden”, lupaa Peltomaa.

Peltomaa kertoo miettineensä pitkään, minkä puolueen ehdokkaaksi lähtee.

”Olen ollut aikuisen elämäni hyvin liberaali. Suomessa ei ole kuin yksi aito liberaalipuolue. RKP:n puolueohjelma oli mielestäni ympäripyöreä, mutta sisälsi paljon minulle rakkaita ajatuksia – tosin se koko Suomen asuttuna pitäminen oli toivoakseni vitsi”, Peltomaa kertoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)