Verkkouutiset

”Juha Sipilä esiintyy ikään kuin eduskuntavaalit olisi jo pidetty”

Kansanedustaja Päivi Lipposen (sd.) mielestä keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä jakaa muille puolueille kelpoisuustodistuksia vailla omaa näyttöä ja esiintyy valikoitsijana ikään kuin eduskuntavaalit olisi jo pidetty.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Muut puolueet voisivat yhtä hyvin kysyä, kelpaako keskusta. Keskustan puheenjohtaja-pääministeri (Esko) Ahon, (Matti) Vanhasen ja (Mari) Kiviniemen jäljiltä Suomella on ollut kannettavana jättityöttömyys tai massiivinen velkaantuminen. Vanhasen hallituksen aikana Suomi menetti kilpailukykynsä suhteessa Ruotsiin, kun keskusta ja kokoomus turmelivat ideologisin syin työmarkkinayhteistyön, sättii Päivi Lipponen.

SDP:ltä Juha Sipilä perää ”konkretiaa”, mutta hänen omat visiot ovat täysin yleisellä tasolla, Lipponen toteaa.

– Vai pitääkö keskusta vaatimustaan 200 000 uudesta työpaikasta konkreettisena, vaikka mitään keinoja tavoitteen toteuttamiseksi ei esitetä? Jos SDP vaatisi 300 000 uutta työpaikkaa, olisiko se Sipilän kaipaamaa ”konkretiaa”, Lipponen kysyy.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)